Tuinonderhoud in Almkerk

Hoveniersbedrijf Kant tuin & bestrating is gevestigd in Almkerk in de provincie Noord Brabant en heeft zich in de vijf jaar van haar bestaan ontwikkeld tot allround hovenier die werkzaam is in een radius van 25 km rondom Almkerk. Zo verzorgen wij het professioneel ontwerpen van tuinen, de aanleg en de (sier)bestrating en profileren ons door vakmanschap, goede serviceverlening en een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij bedienen klanten onder andere in de gemeenten Woudrichem en Werkendam en hebben ons onder meer gespecialiseerd in het incidenteel onderhouden van tuinen, al dan niet door ons aangelegd, maar ook bieden wij voordelige onderhoudscontracten aan, waardoor u altijd verzekerd bent van een onderhoud op het juiste moment, meestal seizoengebonden, waardoor uw tuin altijd de fraaie uitstraling vertoont die u en uw bezoekers zal bevallen.
Aanleggen van tuin
Werk in onderhoud

Snoeien en onkruid vrij maken van uw tuin

Hiermee nemen wij u alle zorgen uit handen, u kunt altijd rekenen op een vakkundig onderhoud van uw tuin, zonder dat u zelf de handen uit de mouwen hoeft te steken. Het onderhoud omvat alle voorkomende werkzaamheden, zo maken wij in het voorjaar en in het najaar uw tuin schoon van onkruid en verrichten het benodigde snoeiwerk, waardoor struiken in het voorjaar weer op de juiste manier zullen uitlopen in uw tuin in Almkerk en omstreken. Wij kunnen de bestrating ontdoen van aanslag en mos en kunnen herstelwerkzaamheden aan de bestrating verrichten, bijvoorbeeld ingeval van verzakking. Hoveniersbedrijf Kant tuin & bestrating heeft hierin een ruime ervaring en kent alle aspecten van een florerend plantenleven, mits dit goed wordt onderhouden.

Een stabiele beplanting is van belang voor een succesvolle tuin, zo moeten bepaalde plantafstanden worden aangehouden om overwoekering van andere planten te voorkomen, Hoveniersbedrijf Kant tuin & bestrating heeft hier de benodigde kennis over verworven en komt in de praktijk nog wel eens tuinen tegen waar de balans totaal zoek is. Dan is een rigoureus ingrijpen noodzakelijk, maar ook komen wij bomen en struiken tegen die dermate groot geworden zijn dat zij het uitzicht wegnemen of de zon belemmeren. Door het rooien of drastisch terugsnoeien kan vaak al een goed resultaat bereikt worden.

Herplanten van uw tuin

Een goed onderhoud houdt uw tuin in topconditie, waardoor u er langdurig van kunt genieten zonder noemenswaardige problemen. Als u het tuinonderhoud overlaat aan Hoveniersbedrijf Kant tuin & bestrating, dan bent u altijd verzekerd van een prettige buitenkamer, die er in alle seizoenen gezond en fris bijligt. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden, of het nu periodiek onderhoud of incidenteel onderhoud betreft, alles is bespreekbaar, wij nemen u graag de zorgen uit handen.
Tuinaanleg en bestrating Kant

Een goed onderhoud houdt uw tuin in topconditie, waardoor u er langdurig van kunt genieten zonder noemenswaardige problemen!