Bestrating in Almkerk

Hoveniersbedrijf Kant tuin & bestrating is gevestigd in Almkerk in de provincie Noord Brabant en heeft zich gespecialiseerd in het leveren en leggen van (sier)bestrating in een radius van zo'n 25 kilometer rondom Almkerk. De tuin is in de loop der tijd uitgegroeid tot een soort van buitenkamer, waar in de warmere maanden uitstekend gerecreëerd kan worden, er wordt volop gebarbecued, er wordt gezond, gedronken en gegeten en de tuin is een sociale ontmoetingsplaats, maar in de overige maanden is een tuin, mits goed ontworpen en aangelegd een fraaie blikvanger, een visitekaartje voor bezoekers en/of passanten.

De uitstraling van uw tuin wordt mede bepaald door de (sier)bestrating, uw keuze uit de talrijke steensoorten die tegenwoordig leverbaar zijn geeft uw tuin een uniek karakter. Stenen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten, groot of klein, glad of ruw en in alle gewenste kleurstellingen. Of het nu gaat om natuursteen, een uniek materiaal dat in miljoenen jaren is gevormd tot een uniek product of om strakke marmeren tegels, zeer geschikt voor moderne tuinen in Almkerk en omstreken, of om handgebakken klinkers of kinderkopjes, de keuze is bepalend voor de authenticiteit van een tuin, u spreekt hier als het ware uw smaak mee uit en als je het heel creatief bekijkt zegt het mogelijk zelfs iets over uw persoonlijkheid.
Bestrating
Tegelwerk in uw tuin

Vakkundig plaatsen van sierbestrating

Hoveniersbedrijf Kant tuin & bestrating verzorgt alle gewenste (sier)bestratingen op professionele wijze. Hierbij wordt met alle relevante zaken rekening gehouden, zoals de belasting, het doel en de tijd die u wilt besteden aan het onderhoud, zo heeft u met losliggende klinkers meer last van onkruid dan met naadloos aaneengesloten marmertegels.

Vanuit de ruime ervaring en de vakkundigheid van Hoveniersbedrijf Kant tuin & bestrating bent u verzekerd van een duurzaam resultaat, wij zorgen voor een stevige fundering voor de (sier)bestrating, waardoor deze niet snel zal wegspoelen. Wij pretenderen niet de goedkoopste te zijn, maar leveren wel een goede kwaliteit. De bestrating is in alle vormen te leggen, als u afwijkende wensen heeft is alles bespreekbaar, zo kunnen diverse steensoorten prima gecombineerd worden, waardoor uw tuin een bijzondere uitstraling krijgt.

Herstelwerkzaamheden aan uw bestrating

Hoveniersbedrijf Kant tuin & bestrating in Almkerk zorgt voor de aanvoer van het benodigde zand en brengt de (sier)bestrating aan geheel volgens uw wensen. Serviceverlening is voor ons heel belangrijk, ook voor het onderhoud aan uw (sier)bestrating en het herstellen van bestaande bestratingen kunt u ons inschakelen. Vakmanschap is onze beste reclame, neemt u voor alle mogelijkheden inzake (sier)bestrating en onderhoud contact met ons op, wij staan u graag te woord.
Verzorging van tegelwerk

De uitstraling van uw tuin wordt mede bepaald door de (sier)bestrating, uw keuze uit de talrijke steensoorten die tegenwoordig leverbaar zijn geeft uw tuin een uniek karakter.